Det var ett tag sen..

Ojoj vad länge sen jag uppdaterade träningsbloggen ser jag, tror nog jag får hitta på ett mer passande namn på den. Förslag mottages med öppna armar..

Nåväl.. Träning, efter allt kladd ni läst om här med positionsproblem poch apporteringsproblem kan jag med glädje meddela att de flesta löst sig:D Positionerna har löst sig gallant men behöver befästas mer men de börjar bli riktigt bra! Apporteringen går mycket mycket bättre, minimalt tugg kvarstår att jobba bort men det är i jämförelse med för ett halvår sen då han flisade appporterna riktigt bra. Hopp sitt hopp ska det tränas på ikväll men även det börjar bli mycket bra med snygga långa avstånd. Budföringen funkar förvånandsvärt bra med tanke på den minimala träning vi lagt ner på den, ska också den köras 1 gång ikväll. Och sedan 2 dagar tillbaka har vi tränat kryp med ungefär halva kvällsmaten:P

Summeringen av detta är att vinterns träning har gått framåt med stormsteg och verkligen gett goda resultat. Mycket av detta kan jag tacka Anna Lindelöf för. Hon har hjälpt till med mycket. Och som det ser ut nu har vi 5 träningstillfälle inbokade i Växjö hos Anna, mycket givande!

Jag och Garm är nu anmälda till 2 tävlingar månadstävling 2/5 i Hässleholm(inofficiell) och Spår Appellklass 20/5 i Hörby. Så nu blir det att lägga till manken och lägga några spår och träna bort småfel tills dess. Men tji får den som ger sig!

 

16 apr 2012

Comments powered by Disqus
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)