En del nytt..

Som ni vet så var tanken att jag skulle få hem en liten tik ifrån Zathungens kennel för 2 veckor sen. Men när valparna blev 5 veckor så insjuknade valparnas pappa i Addison och jag vågade helt enkelt inte chansa, kanske gjorde jag rätt kanske gjorde jag fel. I vilket fall som helst så önskar jag lilla Hedwig all lycka i hela vida världen och stor framgår i vad hon nu planeras att få sätta tänderna i! =) Och jag vill även tacka Ewa-Maria Hellander för att hon är en otrolig människa och utan henne vore världen helt klart en sämre plats.

Istället med en väldig tur blev det till slut en Walkabout pojk! Jag vet ännu inte vilken av valparna det blir, men jag tror iallafall jag har bestämt mig för namnet, Walkabout Malle. Inte Malinois utan malle som i tryck/motor ;) Väldigt glad är jag, men jag har nog just i dagarna börjat förstå att det faktiskt kommer hända, på riktigt. Och dessutom har jag hittat en riktig toppen uppfödare, EN TILL! Jag har lyckats hitta 2 riktiga guldkorn på bara några månader, vilken lycka. 

 

Med Garm går allt i 190. Nu är det bara lite slip kvar på att få bort DK på inkalling med ställande och någon träning med främmande hundar på gruppmomenten sen jävlar. Tror jag ska anmäla tävling imorgon bara för att verkligen få extra motivation att träna ordentligt. Jag är så himla nöjd med min skräpschäfer! Han är för hög, för lång och otymplig men han gör allt jag ber honom om så gott han bara kan och han gör det faktiskt riktigt bra, för att vara så stor. Jag är super stolt och jag ska minsann ALDRIG släppa min dröm med honom, mitt lydnadschampionat, det kanske är högt ställda krav men jag tror minsann vi ska greja det. Jag hoppas det iallafall.. Andreas har varit med och tränat rapport, med lite flyt där kanske jag lyckas övertala honom att satsa med oss och med tanke på att han springer bra ska nog det oxå gå vägen, med lite flyt vill säga..

 

19 aug 2014

Comments powered by Disqus
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)