En skön dag..

Gårdagen var alldeles ljuvlig! Massa goda nyhter, några överraskningar, min efterlängtade Garmin Astro 320 kom, mysig träning på Höörs BK, kvällsmat hemma hos Kattis, kvälls-/natt promenad med finaste Kristin och efter det ett skönt bad.. Vilken toppen dag!

Tänkte på en sak jag uppskattar väldigt mycket. När vi började tränade var vi själva på plan, sen efter en stund kom en man med en schäfer tik. Och istället för att skrika och gorma som de flesta männisor gör i stil med "Koppla hunden!" "Vi tänkte oxå vara här så du måste koppla! Visa respekt." så sa han glatt "Han springer inte fram här väl?, du vet miin tjej här är en riktig surbigga!" Vad skönt det är att bli så trevligt bemött!

Idag blir det lite lugnare. Hem och plocka och fixa, tvätta och rensa garderoben och skicka kläder till Polen, så underbar den känslan är. Och viktigast av allt så ska jag försöka lära mig Astron, kan bli intressant :P ! Tänkte köra lite klicker träning inomhus med monstret. Position, position, position! Men han tycker att det är kul att traggla och mala.. Tur är väl det=) Sen ikväll blir det Queen i Lund! Gött!!

Ha en alldeles förträfflig dag nu!

17 okt 2012

Comments powered by Disqus
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)