Spårdag med valpkursen..

Denna farsdag-söndag bjöds det på en massa händelser! 

Dagen började med frukost hos pappa och där blev det bus och lek med Balder! Så himla söta är alla 3 hundarna! Tyvärr fick vi besök vid frukosten, en vän till pappa kom på cykel. Garm har blivit VÄLDIGT överbeskyddande på sista tiden, antagligen både för att valpen kommit och för att matte inte mått rikitgt 100..Balder skällde i glädje av besöket och Garm blev alldeles vansinnig, har aldrig sett den sidan hos honom men alla tänderna var blottade och låg ställning backandes och fram igen om vartannat.. Micro var som tur var i uterummet med oss medans dom stora pojkarna var ute. Jag kallade in Garm och sen släppte han det, tråkigt beteende, jobba jobba.. Sen var det dax för spårtillfälle med valpkursen. Det blev 2 spår till Micro, ett på asfalt och ett på grus. Asfalten var minsann svårt, men sista halvan gick som tåget. Grusen var oxå svår men efter 3 meter i starten så gick resterande 20 som satan! Duktig vovve! Mycket imponerad av denne lille pojk! 

Alla valparnas asfalt-spår gick brevid varandra så när kursen var slut så la mamma ett spår tvärs över alla valp-spåren och så tog jag och Garm det, din jävel vilket drag där blev, rättså krafig sidvind men han tog kärnan och vindade endast av 1 gång och då bara ca 0,5m otroligt imponerad! Jag har aldrig lagt ett asfaltspår med den gradens svårighet till Garm och jag trodde att han skulle ha problem, men icke då.. Super nöjd med dagen men trött som attans, för mycket friskluft kanske ;-)

 

/img_122614572306557.jpg

Micro grunnar lite vad det är han ska göra, alltid när han inte riktigt vet så sätter han sig så här och tänker lite ;-)
/img_122620380491920.jpg

Och här lossnade gus-spåret! Om ni tittar lite extra nog på kopplet mellan selen och svansen så ser ni en knut, det lyckades Micro tugga av medans vi väntade.. Hmm.. <3

9 nov 2014

Comments powered by Disqus
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)