Uppdatering om Micro

En uppdatering om Micro vore kanske på sin plats ;)

Vi har avslutat en valpkurs hos Annica på Adseke hundskola med ett någorlunda resultat. När han väl fokuserade var han suuuper duktig men tyvärr lös fokuset med sin frånvaro lite för mycket.. bara att konstatera att han inte var mogen för det, för stor störnming av andra hundar och för lite förväntan på matte..

Vi har varit på tävlingsinriktad valpkurs för Lillemor Edström i Kristinehamn med kullsyskonen. Så fina alla syskonen var <3 Mycket bra tips som jag kommer ha stor nytta av på vägen med min lilla virvelvind.

I måndags provade vi på vallning för första gången och med lysande resultat! Enligt Tomas Westman som vi trönade hos såg han ut som en 3 månaders WK och vallade som en 1.5 BC, med beröm godkänt första tillfälle alltså sen får vi väl se hur detta utvecklas. Kul som attan var det iallafall! Tyvärr fastnade han i linan som hängde bakefter med ena frambenet så nu haltar den lille pojken. Ringde veterinären idag och rådfrågade men dom tyckte gott jag kunde avvakta till efter helgen. Vänta är inte min starka sida, och stillhet är inte Micros bästa sida ;)

Unghunds med inriktning lydnad/agility hos Petra på kennel Promotion och den väntar vi med spänning på kursstart =)

29 jan 2015

Comments powered by Disqus
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)