Valpkurs

Igår vart de valpkurs igen!

Stadga, position och följsamhet tränades.

Stadga: sitt och ligg funkar mycket bra. Sätter/lägger i utgångsposition och kan ta 1 steg ut ifrån honom, vända, komma tillbaka, gå ut igen, komma tillbaka och belöna! Mycket duktig! Stå däremot måste vi träna mer på..

Position: En naturlig kroppskontroll med en bakdelskontroll som är totalt fantastisk! Som ja kämpat med Garm med just den biten, här kom det minsann helt naturligt! Gåshud på HELA kroppen! Duktig valp!

Följsamhet: Fruktansvärt sigalkänslig och följer bra. segt tempo och höll sig lite bakom mest hela tiden, tror det var för att det var så blött och regnade.. Det svåra blir att hålla koll på var han är. Jag kan inte vrida på kroppen för då har jag helt plötsligt hunden bakochfram på höger sida ;-) Detta är man inte van vid! Annars är det enda att påpeka att vi måste träna med tom vänsterhand, mycket hoppande och studsande och matte måste träna på att från tom hand, hämta godis och belöna snabbt, inte min starka sida..

Jag blir bara mer och mer imponerad av min lille valp. Snabb, intresserad, intensiv men har ändå fokus. Och det bästa av alltihopa, tänk att just jag fick köpa denna lilla diamant! Otroligt lycklig, och bättre blir det för var dag som går. Såå kär! <3

 

6 nov 2014

Comments powered by Disqus
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)